EMP/HPM -SUOJAUS

Tekniikan kehittyessä myös vaatimukset suojaaville järjestelmille muuttuvat. Jatkuva tuotekehitys on edellytyksenä tehokkaiden järjestelmien toteuttamiseksi. FCSC-järjestelmäkaappiperhe ja FAPS-suodattimet on kehitetty suojaamaan viimeisimpiä uhkia vastaan.

Palvelut

Suunnittelu, urakointi, mittaukset ja ylläpito ovat muun muassa palveluita, joita Fitelnet toteuttaa EMP/HPM-suojauksen alalla. Laadukas asennustyö, valvonta ja jatkuvat mittaukset ovat välttämättömiä, jotta voidaan varmistua häiriösuojattujen kokonaisuuksien suorituskyvyn säilymisen varmistamiseksi. Asiakaskohtaiset palvelut antavat loppukäyttäjälle varmuuden järjestelmien toiminnasta poikkeusoloissa ja varmistavat investointien tehokkuuden.

EMP/HPM-suojatut järjestelmäkaapit

Häiriösuojatut järjestelmäkaapit ovat tehokas tapa suojata sähkömagneettisilta häiriöiltä. Kokonaisuuden suorituskyvyn seuranta ja varmistaminen on helppoa ja laitetasolle viety suojaaminen on kustannustehokas ratkaisu. FCSC-järjestelmäkaapeilla saavutetaankin tehokas suoja sekä sähkömagneettista pulssia että mikroaaltoalueen uhkia vastaan.

EMP/HPM-suodattimet

Häiriösuojatun tilan rajapintoihin asennetut suodattimet ovat tärkein tekijä laitteiden suojaamisessa. FAPS EMP/HPM-suodattimet ovat tietoliikenne- ja RF-tekniikan yhteyksien suojaukseen kehitettyjä. Suodattimet toimivat erittäin laajalla taajuusalueella ja antavat tehokkaan suojan erilaisia sähkömagneettisia häiriöitä vastaan.