RADIOVERKOT

Viranomaisverkko VIRVE:n kuuluvuus sisätiloissa on tärkeä tekijä poliisi- ja pelastushenkilökunnan toiminnalle. Tulipalo tai sairauskohtaus tilanteessa kuuluvuus saattaa olla jopa elintärkeää. Fitelnet toteuttaa sisätilojen radioverkot (VIRVE, GSM, jne) kokonaisuudessaan suunnittelusta, urakointiin ja käyttöönottoon. On kiinteistö sitten pilvenpiirtäjä, luolasto tai jotain siltä väliltä toteutamme kustannustehokkaan sisäradioverkon käyttäjien tarpeisiin.

Palvelut

Fitelnet Oy tarjoaa suunnittelu, urakointi ja ylläpitopalveluita sisäradioverkkojen osalta. Tarjonta koskee sekä matkapuhelinverkkoja että viranomaisverkkoa (VIRVE). Suunnittelemme ja rakennamme radioverkot vastaamaan operaattoreiden ja käyttäjien vaatimuksia sekä toteutamme erilaisia erikoisempia kokonaisuuksia loppukäyttäjien vaatimusten mukaan.

Egant radioverkkotuotteet

Edustukseemme kuuluvat korkealaatuiset ruotsalaiset Egant RF-komponentit. Laajasta valikoimasta löytyvät kaikki yleisimmät radioverkkojen komponentit eri teknologioille (GSM, UMTS, LTE, TETRA, FM, jne). Komponentit ovat saatavilla myös modifioituina vaatimusten mukaan.

Axell Wireless toistimet

Fitelnet Oy on toiminut pitkään yhteistyössä englantilaisen toistinvalmistaja Axell Wireless:n kanssa. Axell Wireless toistinvalikoima sisältää sekä perinteisiä RF-toistimia että kuitujen kautta jaettavia toistinkokonaisuuksia. Toistimia on saatavilla useille eri taajuusalueille (FM, VHF, UHF, 700MHz, 800MHz, 900MHz, 1700MHz, 1800MHz, 1900MHz, 2100MHz, 2600MHz) sekä kaikille yleisimmille langattomille teknologioille (Tetra, Tetrapol, P25, GSM, GSM-R, CDMA, WCMA, DCS, PCS, UMTS, AWS and LTE).